WordPress Multisite

Super Interactive heeft een bijzonder specialisme in het opzetten en onderhouden van WordPress Multisite platformen. De mogelijkheid om meerdere websites op één WordPress-installatie te laten draaien blijkt in veel gevallen GPL WordPress plugins  een zeer goede oplossing; zowel technisch als organisatorisch.

Zo hoeft slechts één applicatie te worden onderhouden. Iets wat in het geval van een platform met honderden websites bijzonder veel voordeel oplevert. Daarnaast kunnen beheerders eenvoudig wisselen tussen sites zonder meerdere malen te hoeven inloggen.

Super Interactive ontwikkelt en onderhoud als WordPress bureau Multisite platformen waar honderden websites op draaien en duizenden beheerders dagelijks mee werken. Dit deden wij onder meer voor D66, Emerce, De Persgroep, Bovemij (BOVAG), De Louwman Groep en FD Mediagroep. Veiligheid is bij WordPress development een belangrijk aandachtspunt. Daarom hanteert Super Interactive bij de ontwikkeling van je website zeer hoge eisen op het gebied van privacy en security. Dit geldt ook voor onze WordPress hosting.

Daarnaast is het van groot belang dat gebruikte plugins en de WordPress core regelmatig worden geüpdate. Hiervoor bieden wij onderhoudscontracten aan. Je wordt dus volledig ontzorgt.

Super Interactive heeft veel ervaring met het implementeren van de juiste richtlijnen in het kader van de AVG in WordPress projecten. Zo bieden wij al onze klanten een in-house ontwikkelde cookiemelding. Wij adviseren je precies over de privacy-gevoelige onderdelen van je WordPress website en helpen je bij de ontwikkeling en implementatie van de juiste richtlijnen.

Leave a Comment